Ayuntamiento de Benifaió

Inicio -> Benifaió -> Dades d'interés

El Club Gimnàstica Rítmica Roquette Benifaió aconseguix el Campionat Autonòmic

Tornar Imprimir


.El triomf s'unix al de Campió Provincial que ja va aconseguir l'equip

.El conjunt minibenjamí s'alça amb el títol de Campió en Interclubs

Gimnastes campiones del club benifaionenc

Benifaió, 14 de novembre del 2013.- Nous èxits per al Club Gimnàstica Rítmica Roquette Benifaió. El passat cap de setmana el conjunt format per Elizabeth Martinez, Mar Martinez, Jessica Vicente, Susana Chaquet, Alba Lozano, Maria Escandell i Alba Conejero, aconseguia el títol de Campió autonòmic.
Des del club benifaionenc qualifiquen l'actuació de "magnífica on es va poder veure l'experiència i experiència d'estes gimnastes que porten tres anys continuats aconseguint molt bons resultats com els de Campiones Nacionals en la categoria Senior 2011 i Medalla de bronze en el Campionat Nacional en 2012".
Cal destacar que esta temporada este conjunt ja es va proclamar Campió Provincial i ara treballen representar al Campionat Nacional Absolut de Conjunts que se celebrarà el pròxim 13, 14 i 15 de desembre a Granada.

Minibenjamines Campiones

D'altra banda, el cap de setmana passat el club va aconseguir un altre èxit important en el Campionat Interclubs celebrat en L'Eliana amb el conjunt minibenjamí format per Lucia Robles, Nerea Pastor, Elena Cerezuela i Carla Mont. A més el va triar aleví Alèxia Esperanza, Sofia Llopis i Victòria Rovira van aconseguir en este torneig cinc medalles.
Ara, com avancen des del club "els tres equips es preparen per a participar en la segona fase del Campionat Interclubs que tindrà lloc al desembre".

Data última modificació:


Ajuntament de Benifaió
Plaza Mayor 15. 46450 Valencia (España)
Telèfon: 96 178 10 19 | Fax: 96 179 41 38
Correu electrònic: oficina.virtual@benifaio.es